0 items
0

Betaling en levering


Wat leuk dat je voor Ukkepukjes.nl hebt gekozen!

Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Wij werken samen met koeriersdienst PostNL. Indien jouw bestelling niet door de brievenbus past en dus als pakket wordt verzonden, ontvang je van onze pakketdienst via e-mail een Track & Trace nummer zodra je bestelling is verstuurd. Je kunt zo de zending gemakkelijk volgen en weet je precies wanneer het pakket op het opgegeven afleveradres wordt aangeboden. Het is ook mogelijk om online de afleverdatum te wijzigen zodat je nooit je pakket hoeft te missen. De instructies om de afleverdatum eventueel te wijzigen staan in de e-mail die je van onze pakketdienst ontvangt.

Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 75,- euro brengen wij leverkosten in rekening. Deze kosten worden gebaseerd op gewicht en verrekend in de checkout.

Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.

Je kunt bij ons veilig afrekenen via:
  • iDeal (betalen via jouw eigen bank)
Onze website is voorzien van HTTPS met SSL-certificaat (slotje links boven in de adresbalk) met als doel een veilige uitwisseling van gegevens tijdens het surfen en bij het betalen. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens veilig versleuteld.